söndagkväll

datorn segar lite för tillfället så jag får väl se om detta inlägg vill publiceras eller inte.

igår kom iaf emmie och noel till oss :) alltid lika jäkla roligt när vi ses och jag vet att vi kommer ha skoj skoj skoj. jag hämtade dem i skövde igår på kvällen och när vi kom hem igen så var våra föräldrar och fredriks föräldrar där och maten stod serverad på bordet :) hur läckert är inte det. blev smarrig potatisgratäng med antingen korv eller flintastek. naturligtvis valde jag den utsökta steken mohahahah. underbart och gott!! det pimplades en hel del öl såklart. inte av mig så men :P men inget pinsamt hände denna gången faktiskt. föräldrarna lyckades hålla sig på mattan! blev inte så sent men det kändes ta mig tusan (vilket knasigt uttryck) som om klockan var massor mer!!! så jag somnade i hyfsad tid.

idag åkte vi (jag, emmie, noel och mamma) till skara och köpstaden. noel ville leka i den gigantiska klättergrejen som vi gjorde förra sommaren men när vi kommer tid så är den puts väck!!! hur dåligt var inte det. besvikna blev vi allihopa. men det blev lite annan lek och lite käk och glass på sibylla. helt ok men klättergrejen hade varit det optimala helt klart.

nu har vi precis glott på hancock.  will smith och charlize theron är med. tycker filmen var helt ok. alla sådana däringa superhjältefilmer är ju hyfsat likadana men den här var faktiskt bra ändå. var ju komedi oxå. tycker absolut att ni ska ta och glo på den :)

imorgon hoppas vi på fint väder så att vi alla kan åka till skara sommarland. noel skulle äääääälska det ju!!!! massa bad och karusellåkning :) så allihopa, håll tumme för fint väder :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0