en smörgås kvar

sitter här och njuter av min uuunderbara frukost. frukostbullar med leverpastej och gurka och sedan en med skinka och tomat :) och ett stort glas med o´boy :) riktigt jäkla gott och mätt som en plätt blir jag oxå minsann :) idag är det riktigt mulet ute. har inte riktigt börjat regna än men det hänger absolut i luften. vi passade på att ha missarna ute en timme nu på förmiddagen för sen vet vi inte hur vädret blir. men jag tror vi kan släppa ut dom lite sen i eftermiddag oxå om det inte regnar.

mamma, pappa och fanny kommer hit idag så ska vi käka tacos. ännu en utsökt maträtt idag!!! jag tror att de åker hem vilken dag som helst nu så vi får passa på att träffa dem nu tycker jag. sen vet jag inte när vi ses igen ju. mer händer det nog inte idag eftersom vädret är så där lagom bra. men i helgen ska det tydligen bli bättre så då hoppas vi på lite bad i solskenet :)

inatt drömde jag att det var dagen som skolan drar igång igen och jag hade vääärldens ångest i drömmen. det har jag iofs irl oxå men jag vet att när det sedan verkligen närmar sig så kommer jag se fram emot det. tills vi gått några dagar och jag inser att det är megajobbigt. då önskar jag att jag har lov igen :P men jag börjar för fasiken sista terminen. snart är jag lärare. snart ska jag klarar av det alldeles själv. HUH!!! skrämmande är det allt. svårt att fatta att jag snart är där lixom. lilla lilla jag.... knasigt haha.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0