Äventyrsbadet i Vänersborg

vilket väder det var igår!! det regnade och blåste som bara den hela dagen. det var verkligen inte väder för ett besök på skara sommarland. och det såg ut som att det skulle bli en trist dag spenderad hemma. men så kläckte jag ur mig att vi ju kunde åka och bada. min tanke var ju att åka till badhuset här i götene eller möjligtvis i lidköping. men fredrik letade upp äventyrsbad och såg att de hade ett i vänersborg. perfekt tänkt vi och drog dit :)



det var verkligen jättefint där. där fanns grottor som man simmade in i, strömt vatten, gigantiska rutschkanor, väääldigt lutande rutschkanor, bubbelvatten, många olika djup osv. tycker absolut att det var helt perfekt. jag och noel badade i 3-4 timmar. men självklart var vi tvungna att ta en liten glasspaus oxå. vad är badande utan en glasspaus lixom.



som ni kan se så är det riktigt fint där och det var riktigt roligt att bada där. jag är inte så där jättemycket för att bada annars och när vi bestämde att vi skulle åka så vet jag inte om jag kände för det. gjorde det helt klart för noels skull. men när vi väl var där och plaskade rundor så ska jag faktiskt erkänna att jag hade riktigt roligt :) vi åkte den röda rutschkanan x antal gånger och jag tyckte det var roligt varenda gång haha. noel var helt orädd. han var undervatten hur många gånger som helst, jag "slängde iväg" han flera gånger, den branta rutschkanan åkte han helt utan rädsla medan jag tyckte att den var lite väl brant :P den lille krabaten är helt orädd. han fick några kallsupar men det bekom honom inte :) han är för skön lixom.



jag kan bara avsluta med att skriva att vi hade skitkul på Vattenpalatset i Vänersborg och alla som inte varit där eller på något annat äventyrsbad råder jag att åka, ung som gammal :) det är så mycket roligare, mysigare, finare, häftigare och bättre än vanliga badanläggningar. det blir helt klart en väldigt rolig upplevelse. :)
Kommentarer
Postat av: Marlen

Ni verkar haft en kanonkul dag! Hälsa hela tjocka släkten!

2008-08-06 @ 09:07:18


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0