en lång väntan

har ingen större lust att skriva för tillfället men jag gör en liten uppdatering nu iaf. brist på annat att göra.

hela den här veckan har känts som en enda lååång väntan. väntan på vad undrar ni :P vi drar ju till IKEA imorgon och jag ska shoppa järnet haha. äntligen!!! ska bli sååå jäkla skoj att äntligen komma iväg dit. har ju velat detta ett bra tag nu. vi kör väl vid 0800 så vi är där tidigt. tar ju en stund att åka till jönköping och fredrik ville att det typ ska vara tomt på parkeringen så han slipper snirkla fram med släpet. :)

idag har det varit en snubbe här som funderar på att köpa vår älskade saab. han har inte hört av sig än så vi får se hur det blir. vi har ju en bil till så därför känns det onödigt att behålla saaben. men visst tar det emot. jag älskar ju min saab :) bästa bilen ever. men just nu är det för dyrt att ha två bilar. vi fick nämligen marikas bil när hon gick bort. vilket innebär att det är en bil utan lån och det är även en liten billig och ny bil. känns dumt att man gynnas av hennes bortgång men det är så det är. så därför vill vi sälja saaben.

har det hänt något mer idag? njaaa, faktiskt inte. tittat på os-fotbollen men det blev en förlust tyvärr. men det var ju väntat men hoppat är det sista som lämnar en människa säger dom ju :P

nä, jag ska återgå till soffan nu!!

ciao
Kommentarer
Postat av: Frida

Glöm inte min pizza grej;)

2008-08-15 @ 21:06:33


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0