En torsdag med fullt upp


På torsdagen var det verkligen fullt upp för mig och Liam. Det var så typiskt att det var en hel skock med folk som bara kunde på just den dagen. Men vi löste det med och det blev en bra dag.

Först så träffade vi min farmor, Liam gamlafarmor med andra ord. Hon kom redan på förmiddagen och vi satt och pratade vid köksbordet om ditten och datten. Mamma och pappa låg fortfarande och sov eftersom de jobbat.

Sen lämnade vi farmor med Emmie och sömntutorna och begav oss in till staden. Vi hade nämligen en date med Anna och Måns. Sist jag såg Måns var han 4 månader och låg snällt och stilla på en filt. Det var minsann lite mer drag i killen nu :) Först satte vi oss på Nyfiket och tog en fika och pratade om allt som hänt sedan sist vi sågs. Skvaller är ju alltid trevligt oxå :) Eftersom det ösregnade ute så hade vi inte jättemånga alternativ när killarna började tröttna på att vara still. Så vi gick in på biblioteket, de hade en barnhörna. Där fick killarna röja med mammorna fortsatte prata.

Jag tror inte att en enda barnbok stod på rätt plats efter att vi lämnat biblioteket. Tur att bibliotekspolisen inte kom på oss haha. Men killarna hade iaf kul :)

Efter den daten åkte vi hem igen och träffade farmor lite till. Middag och sen skjutsade vi henne till stationen. Sen var det dax för date nummer 3 för dagen. Kusinerna Merit och Marlen. Först bjöd Marlen på ett spinningpass. Nytt pass inför hösten och vi fick vara försökskaniner. Som väntat som var det ett bra pass och Marlen var en jätteduktig instruktör!!!  Efter dusch så kom kusinerna hem till oss och vi tog en kvällsfika och pratade lite.

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Diana

Vad roligt att se ett välkänt ansikte i din blogg hihi :)

2011-08-20 @ 20:52:46
URL: http://familjenjohanssson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0