Monster till salu

Ett litet monster med en starkattityd säljes.
Det är viktigt att köparen förstår att denna lille varelse har en vilja av stål och det är lika bra att låta han göra som han vill annars kommer ett raseriutbrott värre än något människan skådat.
Det är värst om köparen råkar få en mammaroll gentemot monstret, då ska det trotsas konstant. Allt från att nekas ha sina fina stövlar på sig en solig varm dag till att kasta mat vilt omkring sig leder till ett raseriutbrott. Och bli inte förvånad om det far andra föremål i luften, det gäller att vara på sin vakt.
Vi har försökt disciplinera monstret men han sätter sig mot allt och inget biter.
Sitta still kan man inte räkna med att man får göra för varelsen gör det då rakt inte. Tid till att äta finns inte, han föredrar en smörgås i farten ofta har han inte tid med det heller. Monstret kan verka förvirrat då det inte riktigt verkar veta vad det vill. Ena stunden ska det exempelvis sitta i vagnen men i nästa får det ett raseriutbrott för att någon satt honom i vagnen. Vill gå själv men fan ta den som tvingar honom. Bada är urkul men plocka inte upp honom ur vattnet, då jä.......
Kort sagt så låt bli med tillsägelser, låt monstret göra som det vill. Då trivs han bäst!
Men annars är det ett bra monster och han kommer säkert trivas bra hemma hos just dig ;)
(obs: detta är ett skämt :))
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0