Busigt oväder


Jisses vilket oväder vi hade här alldeles nyss. Ett tag trodde jag att vårt hus skulle rasa ihop så mycket som det skakade vid varje åskknall. Jag har nog aldrig varit rädd för åska och det är jag inte nu heller men det är allt liiiiite obehagligt. Det kan trots allt gå rätt illa om det slår ner på fel plats. Men trots ordentligt dunder och brak så sov Liam sig igenom alltihop. Jag hade vaknat vid första knallen men Liam är som sin far, kan sova sig igenom allt :) Och det är såklart bra!!

Jag och Matilda var på barnklädesloppis under förmiddagen. Det var i Axvall kl 10 så Matilda kom och hämtade mig lite efter 9. Vi ville ju vara där lite innan för att kunna roffa åt oss allt det göttiga. När vi kom dit var där redan en ordentlig kö ändå. Men det gjorde inte så mycket för tyvärr så var det mest skräp. De flesta kläderna var jätteslitna och tråkiga. Jag vet att jag inte alltid kan hitta kläder som knappt ser använda ut men idag var det katastrof. Många kläder var superslitna, håliga eller hade fläckar. Skitdåligt var det. Jag lyckades dock hitta 3 par byxor, därav ena paret satt prislappen kvar. Dom var helt ok dagisbyxor. Men annars fanns det inget! Men det är kul att gå och kolla ändå. Jag hade även turen att hitta en babywatch (eller vad tusan det kallas) som är nästan samma som den vi har. Den vi har är nämligen lite sönder. Ena sladden funkar inte så vi får byta batterier rätt ofta. Men den jag hittade kostade bara 50 kr. Perfekt!!

Igår var jag ocoh Liam i stan med Emmie och co och där hittade jag oxå byxor till Liam. Ett par jeans med mudd upptill så att dom är bekväma att ha när han leker och sedan ett par knallröda byxor som var så tuffa (och billiga, 99 kr)Så nu är nog hösten räddad i byxväg iaf. Tröjor behöver han dock fortfarande. Men det får vänta för snart ekar det i min plånbok :P

Nu sover Liam och jag väntar på att Matilda ska höra av sig för vi ska träffas nu i eftermiddag oxå så att pojkarna får leka lite oxå. Och efter det kommer Liams farmor och farfar och hälsar på oss. Fullt ös snart igen alltså :) Love it!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0