tisdag

sticker till jobbet snart. om en kvart ungefär. har egentligen inget vettigt att skriva haha. igår gick det bra. dock så hade vi en som var ny. börjar ju en ny semesterperiod nu så då blir det några nya vikarier. hon har aldrig jobbat inom vården förut. hon hängde efter mig som ett plåster haha. fan vad jag kände mig duktig då. fick förklara allt och visa och hon frågade en massa :) det är då man märker att man kan mer än man tror egentligen. mycket bra för självförtroendet. :)

fick lite lön idag oxå. det är aldrig fel. är ju bara för en vecka i juni. trodde jag skulle få 2000 men fick 3000. det är aldrig fel när man blir överraskad på det viset :) ska ju betalas räkningar och mat med dom pengarna så inge skoj får man ha :P kanske bli något litet över :)

idag ska marikas urna sättas ner i graven kl 16,00. det kommer inte vara på samma ställe som begravningen var utan detta är närmare deras föräldrars hus. väldigt fint är det där. vet inte om gravstenen är klar men jag tror inte att den är det. prästen kommer närvara idag oxå. säga några väl valda ord. får väl se om jag kan hålla mig från att gråta. tvivlar dock :P och nu kom jag på att vi kanske skulle ha en liten bukett med oss till henne...? får fundera på detta!!

avslutar med ett foto från helgen. jag har världens hästflin men det får ni ta :P
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0