intet nytt

ännu en dag avklarad på jobbet. tror att jag har 19 dagar kvar nu :P men jag har en myyyyyycket jobbigt helg framför mig känner jag. ja, ni får stå ut med mitt eviga gnäll höhö. men idag såg jag att dom jag gillar ska jobba oxå i helgen och då blir det alltid mycket lättare ju :)

i övrigt händer det inte så mycket. nu ska jag ut med theomannen och sen ska jag och fredrik åka och handla. vilken fredag. vi är verkligen två partyprissar haha :P jäjä...

ciao
Kommentarer
Postat av: Marlen

Hej Elin!

Jag har blivit så inspirerad av din blogg att jag provat på att göra en egen. Den är långt ifrån så fin och inbjudande som din. Hur har du gjort???!! Kan du liksom programmera och sådant för att göra om de färdiga mallarna med eget material? DET KAN INTE JAG kan jag ju meddela. Men jag har lyckats skriva o lägga in bilder. Men jag är inte nöjd med länknamnet på min blogg men kan inte ändra det. Misstänker att jag i så fall måste gå in och göra en helt ny blogg va?

Du är så duktig på att skriva och få till det. Jag är ju då en gammal tant i jämförelse men jag gör så gott jag kan. Kom gärna med synpunkter och förslag tack!

Välkommen in! Kram Marlen

2008-07-04 @ 16:02:41
URL: http://wwwfrokenolssons.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0