leverpastejmacka och ett glas vatten

inatt har vi alla legat ute  i vardagsrummet. vårt sovrum kokade igår så det gick inte att sova där. så vi har legat ute vid acn och det har varit så svalt och skönt :) vi funderar på om ví ska ha en i sovrummet oxå. fredrik tycker det och jag börjar så sakteliga hålla med. går ju inte vara där när det är så här varmt!

igår kom då föräldrarna. dock fanns det ingen plats på camppingen ännu så de får ställa husvagnen vid vårt hus så länge och vänta på att det blir något ledigt. blir nog bara någon dag skulle jag tro. hann inte prata speciellt mycket med dem igår eftersom jag var hemma lite innan 22 och idag var det ju upp igen halv 6. får bli mer av det idag. vet inte om vi ska hitta på något efter jag kommit hem i eftermiddag eller om vi bara ska ta det lugnt. kanske åker ut och hälsar på mia och johnny och fanny. får se.

igrår var jag verkligen helt off nästan hela tiden på jobbet. jag var helt otrevlig och kort mot de boende. det känns aldrig bra men jag kunde fan inte göra något åt det. tror att det är så att vissa går en på nerverna till slut så blir man lite negativ på alla. får försöka skärpa mig idag istället.

näe, nu ska jag käka upp min frulle och sen blire tandborstning och bilkörning.

ciao
Kommentarer
Postat av: Marina

Svar: Felet är fixat som du kanske ser. :D



Ha en bra dag! :D

2008-07-27 @ 11:10:04
URL: http://marinaberglund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0