knäckemackor och o´boy

jag lyckades masa mig upp även denna tidiga morgon :P fast jag har sovit rätt hyfsat så trött är jag väl inte direkt mendet tar alltid emot när man ska jobba tidigt. speciellt när man jobba sent kvälle innan ju!!! slutar iaf 16 idag och jobbar samma imorgon så jag får några sköna timmar i eftermiddag där jag kan slappa lite hihi. sen är jag ledig en hel dag och sen jobb 4 dagar till. phuh!!

jag drömde om lille theo inatt. dock kommer jag inte riktigt ihåg vad utan bara att han var med :) klart att han ska spöka lite för mig. annars hade det varit något som varit fel fel fel haha.

just nu springer missarna runt i huset som galningar haha. lekar som attans så det ser helt tokigt ut ibland. Leo som är van vid att vara ute sen tidigare börjar nog tycka det är lite trist att bara vara inne men vi har sagt att han får hålla sig inne en tid så att han verkligen trivs och vill komma tillbaka till oss när han väl är ute och spatserar. Lisa däremot får stanna inne ännu längre förmodligen. hon är så pass skygg och osäker än så det är inte säkert att hon skulle komma hem igen om hon sprang iväg.

näe, nu måste jag trycka i mig den sista knäckemackan och sen borsta tänderna och dra iväg till jobbet.

ha en najsig dag.

ciao
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0