sovit ut äntligen

klockan är lite efter 9 och jag har nyss gått upp. hade egentligen ställt klockan på 8 men jag tog en timme till. kändes som att jag behövde sova ut lite faktiskt. det var skönt :) jag är dock fortfarande förkyld. känner ingen feber som tur är. men förkylningen är ju lagom jobbig bara den. kan knappt andas lixom :P men men, den går la snart över. hoppas jag.

börjar ju jobba 14 idag men innan dess ska jag försöka fixa fram två bilder som jag ska skicka till marina så hon kan sätta det på min nya design hihi :) ska bli spännande att se hur det blir!!

en till bild på kattungarna kan ni få. den lilla gråa heter Lisa och vi tror att hon är mellan 8 och 10 veckor. den lille rödingen heter Leo och är 12 veckor. dom kommer inte från samma kull och är inte släkt på något sätt. Lisa levde i misär kan man väl säga. katter överallt, stank kattpiss och det var kaos där inne. ovårdat och ostädat. många katter var helt vilda för dom var inte socialiserade. så Lisa är lite skygg men det blir bättre och bättre för varje dag. hon känner en trygghet i Leo helt klart. Leo är nämligen hur säker som helst. inget blyg eller något sådant. han kom från ett jättefint hem med bra matte och husse. vi hade tur som fick han för han hade redan varit tingad innan men den köparen ändrade sig. :) tur för oss.

näe, jag är hungrig nu. fruuuulle :)

ciao


 
Kommentarer
Postat av: Marlen

Ha den äran på namnsdagen Johanna!

//Stora stygga kusinen;)

2008-07-21 @ 09:50:22
Postat av: Marina

Svar: Funkar det inte? :S Testa igen med den som står här ovan. :)

2008-07-21 @ 12:12:44
URL: http://marinaberglund.blogg.se/
Postat av: Frida

Katter, de va nått för mej de=) Ett mycke bra beslut=) Nu får du allt bjuda hem mig någon dag;)

2008-07-21 @ 19:07:00


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0