Yrvädret Vera har fyllt 2 år

 
Idag, för två år sedan, fick vi komma hem med vår då tre dagar gamla dotter. Vår minsta familjemedlem som verkligen vände upp och ner på vår värld, på alla sätt och vis :) Hon fick sitt namn bara någon timme efter att hon hade fötts. Det var mitt absoluta favoritnamn. Vår lilla Vera! 
Så otroligt olik sin storebror. Hon är vårt yrväder som charmar skiten ur oss alla med sitt fina leende och sin blonda kalufs. Hon skrattar gott trots att både mamma och pappa försöker se allvarliga ut när dom förmanar och bannar. Hon springer mer än gärna åt motsatt riktning när mamma har bråttom. Å andra sidan är hon den kramgoaste som finns. Hon kramas och pussas gärna och ofta. Låter ingen känna sig utanför när det gäller den biten :) 
 
 
Tre dagar gammal.
Så fin att det gör ont!
 
I fredags fyllde hon 2 år :) Släkten kom hit och kalasade med henne i lördags och det var ett fint firande av vår Fröken V. 
 
 
Ett kalas med Pippitema var ju självklart eftersom Vera är heltokig i Pippi Långstrump :) ¨Gullpengarna¨ var det som var mest intressant men allting med Pippi är intressant för Vera :)
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0