Släktfest på Kållandsö

 
Vilken fin dag det var igår. Fredriks mammas släkt var samlad ute på Kållandsö och stämningen var verkligen på topp och solen sken så varmt hela dagen!
Det lektes lekar, åts god mat och badades i bassängen. Jag som inte alls är förtjust i att leka lekar tyckte ändå att det var riktigt roligt. Några timmar in i lekandet började jag dock få en massa sammandragningar som kändes en hel del så då stod jag över. Men visst är det precis lika roligt att se på när folk sörpla öl med två tampongen i munnen eller spela fotboll med dumstrut :) När det var pilkastning lyckades jag faktiskt pricka tavlan med alla tre pilarna!! Poängen har jag inte koll på dock........ 
 
Liam njöt oxå såklart. Vi var de sista att anlända till stugan så när vi kom var det fullt på människor överallt. Då var han lite mer avvaktande och blyg men efter en timme var han i full gång. Fredriks kusiner agerade barnvakter åt alla småbarnen och det var dom duktiga på. Lite lättare för en annan att bara kasta upp fötterna på en stol och relaxa då :)
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0