Dags att beta av listan lite

 
Igår gick vi in i vecka 31 och nu är det inte långt kvar. Fast i och med att sommaren ska vara över innan bebisen kommer så känns det som en hel evighet är kvar av graviditeten. Men nu är det nedräkning på allvar.
 
Vi behöver köpa lite grejer innan bebisen har kommit oxå. Vagn köpte vi för längesen så det kan vi bocka av. Vi hittade en på blocket som är av samma märke som den vi hade till Liam men denna är mindre och smidigare. 4 hjul istället för 3 men fortfarande med svängbara i fram. Den är i riktigt fint skick så den är vi nöjda med, än så lämge iaf...  Vi har kvar Liams spjälsäng. Något vi ska köpa är ett skötbord. Vi ska ett som går att ha ovanför badkaret, det har jag bestämt. Slut på bajsdoft i hela huset när det byts blöjor!!! Sen är det ju alltid smågrejer som ska införskaffas: blöjor, salvor, nappar osv. Vi måste även ha en åkbräda till vagnen som Liam kan surfa på. Kläder kan oxå vara bra att ha till bebisen såklart :)
 
Det är dags att börja beta av listan tycker jag. Men jag kommer knappt ihåg vad vi behövde till Liam när han var nying. Det är sånt man kommer på när man behöver det lixom. Men, vi har ju lite tid på oss än!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0