Dags att sluta vädergnälla!!!

 
Så har det gått en vecka och semestern är ett minne blogg. Ekorrhjulet snurrar runt runt runt och veckoplanering är ett måste igen. Att bara go with the flow och göra vad vi känner för är inte så aktuellt längre. Men vardag och ekorrhjul kan vara rätt skönt det med.
Första jobbveckan gick extremt fort och det var kul att vara tillbaka med knasiga kollegor och härliga ungar :) Liam har haft sin första vecka på fritids och trivs än så länge. Det är mest den här morsan som är nojig och har ångest över det. Förskolans trygga värld är väldigt bra.... låt oss hoppas att skolan kan vara likadan.
 
Hörde idag om Tarfala, ett område i norra Sverige. Där har dom inte haft sommar än, dvs de har inte haft över 10 grader i fem dygn i sträck. Och nu har hösten kommit dit. Så alla ni som gnäller över dåligt väder denna sommaren kan nu hålla käft. Det finns dom som inte fick någon sommar alls..... 
 
Vi har hittat en ny lekplats här i byn. Jag och kidsen var där igår för att se hur den var. Superfin och rolig verkligen. Tänk om dom kunde satsa så på lite fler lekplatser här. Vi har så många fallfärdiga lekplatser här runtomkring. Vissa av dom vågar man ju inte låta kidsen leka på för det ser inte ut som att dom kommer hålla för lek.... 
Men den här lekplatsen kommer vi besöka flera gånger.
 
 
 På den gula mattan till höger så fanns det till och med ett utomhusgym. Det är verkligen något som borde finnas på fler ställen! Vet inte om just detta var så genomtänkt men tanken är väldigt bra!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0