plugglöst

har suttit här nu i två timmar och gjort allt förutom pluggat :P motivationen är låååååg och jag orkar inte just nu. har ju inte så mycket kvar att skriva men kommer inte på något bra ändå. släpper det idag och kollar på det en annan dag tror jag. lika bra det.

pratade med emmie för en stund sen och hon kanske kommer hit ner när fredrik är i tyskland över denna helgen :) har ju inte sett henne sen i julas så det skulle vara riktigt kul ju. saknar henne som tusan, som alltid iofs :) men jag vill inte hoppas för mycket än för det är inte helt spikat än. hon skulle ringa senare.

hoppas även på att fredrik får med sig papperna från vikariepoolen i lidköping så jag kan skicka in dom snabbt så jag kan få börja vikariera :) vore skönt med lite extra cash och erfarenhet :) behover av lärarvikarier är ju stort så chansen att man får jobba lite extra borde vara god tycker jag. men även där gäller det att inte hoppas för mycket för då blir jag bara besviken om det inte blir något...

nu ska jag snart sätta igång med maten. blir fisk, potatis och hollandaisså (stavning??) till fredrik och jag tar stekt fläsk, potatis och löksås :) finns inget godare haha.
 
näe, nu ska det fixas.

bajjå

GOTT
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0