Lördag

lördag och klockan är nu 07,18. jag är uppe i ottan idag verkligen. kunde fasiken inte sova alls så då var det lika bra att masa sig upp tycker jag. tror jag ska ta en långis med theo nu innan det blir så hiskeligt varmt. han blir ju sååå svettig annars :P

igår spenderade jag ju kvällen hos frida. vi satte ute i hela kvällen och snackade om alls möjligt och fikade lite. riktigt najs var det. alltid skönt med människor som man kan snacka om allt möjligt med. och vädret var ju verkligen kanon. tror att vi satt ute till kl 22 typ. hääärligt!! ja det var en riktigt bra kväll tycker jag. hoppas vi kan göra om det. kvällens roligaste ord var lätt skinnidioter hahahaha.

så idag då. vet inte exakt vad som händer idag. ska ju bli hiskeligt varmt idag oxå. ska absolut sola idag. fick faktiskt lite färg på mage och ben igår så jag hoppas det går att bättra på idag. se blir det väl till att rensa den sista rabatten idag så jag slipper fredriks tjaj :P men det kan vi fasen inte göra mitt på dagen för då kommer vi ju dö av värmeslag!!! imorgon hoppas jag iaf på en tur till kållandsö. det är så mysigt är ute! men vi får se. vi har inte kollat med fredriks morföräldrar än.

näe, en långis var det ja :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0