allergi? igen?

har kliat i högra ögat idag lite smått. vet inte om allergin från förra sommaren håller i sig även denna sommar. börjar allt bli lite orolig för detta eftersom det inte var en trevlig upplevelse sist :P jag hoppas på att det bara är lite mascara eller något sådant som irriterar lite idag.


allergisk?

idag har jag ju varit i skolan. fixade redovisningen galant, stjärna som jag är haha. en till sak som man kan bocka av från listan :) gött gött. sen fixade jag och frida färdigt uppgiften. check igen :) 4 DAGAR KVAR I SKOLAN WOOOHOOOOOOO :) underbart gött. iofs ska jag jobba en hyfsat stor del av sommaren men jag har fått ett bra schema så jag kommer allt att känna mig ledig ändå. hoppas ändå att jag får vikariera lite på någon förskola eller så så att jag får ännu lite mer cash i slutet av sommaren :) hade varit toppen!!!

funderar på vad som ska ätas till middag idag. verkar inte som att fredrik känner för att ställa sig vid spisen och det gör inte jag heller så vi får se hur det blir med den saken :P ska springa och kolla vad  han gör nu haha

bajjå
Kommentarer
Postat av: Cajsa

Hej du!
Titta gärna in på min nya, fina blogg:)

2008-05-14 @ 17:24:55
URL: http://theoddity.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0