trötter

ja nu är jag minsann lite sleten måste jag säga. hundkursen gick bra även denna gång. är ju en promenadkurs vi går för att hundar ska lära sig att umgås och så där. jag har ju en vovve som inte vill umgås med andra vovvar då. men alla hundarna i detta gäng går det jättebra med faktiskt. känns skönt. men vi vandrar i typ 2 timmar och idag var det en jobbig runda så mina ben är slut :P måste snart sova.

        
                              Fikapaus
imorgon är det skola igen. hela dagen dessutom. börjar 10,15 och slutar 17,00. känns inte riktigt som en toppendag men det är inte speciellt ofta vi går så länge så jag kan inte riktigt med att klaga. eller jo lite haha...

läste nyss på aftonbladet om en danska som gjort t-shirts som hon sålde för att skänka pengar till darfur. då ringer Louis Vuitto och kräver henne på pengar för att väskan som finns med på bilden är för lik deras väskor. SERIÖST!!! dom kunde inte bara se den otroligt goda tanke hon hade bakom t-shirten och sponsrat henne. näääärå, då ska dom ta pengar av henne istället. idioter och pengakåta jävlar.

nää, nu ska jag nog sova tror jag.

bajjå
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0