söndag.. igen

japp, ännu en söndag är här. och än så länge ser det mycket bra ut för jag vaknade till solsken. klockan är inte ens 8 och jag sitter här. inte så ofta det händer. men jag sover alltid så dåligt natten mellan söndag och måndag så jag försöker gå upp liiiite tidigare så jag har en chans att somna. får la se. jag tänkte jag skulle ta en långpromis nu på morgonkvisten. det är nästan dom bästa promisarna. massa fågelkvitter och dagg. inga bilar eller människor. riktigt avkopplande!

gårdagen var najs. kanske inte om man räknar att fredrik var dum i huvet så jag var tvuuuungen att gå runt och vara förbannad halva dagen. men sen när emma och robert kom så vände det. emma och jag har ju en del att prata om lixom. skönt att kunna göra det :) när de stuckit åkte vi och lämnade tillbaka noel :P och sen ska ni få höra något annorlunda, iaf när det gäller oss. vi drog till affären för att handla gött till filmen som vi skulle se. chips och sådant ni vet. gissa vad vi kom ut med...... gurka och morötter med dip till :) fan, det är veeeerkligen underskattat helt klart. mums mums!!

idag ska vi försöka fixa fredriks bröllopsutstyrsel, sedan ska jag städa bilen. det borde jag inte göra egentligen eftersom det är fredrik med friends som grisat ner den. meeeen jag slipper ju klippa häcken så jag klagar inte :P

häpp, frulle sen promis

ciao
Kommentarer
Postat av: Emma

När vi kom ut från affären så hade vi med oss en mango =) När robert skulle slänga in påsen i bilen så rullade mangon ur och mitt in under en annan bil....gissa om jag skrattade. Så ingen mango blev det!

2009-06-14 @ 10:25:37


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0