torsdag 18 juni

usch, det ska regna idag. inge kul alls ju. då blir det till att vara mest inne med ungarna idag. dock så är det en del barn som är hemma idag. meeen samtidigt är det en hel del personal som oxå är hemma. jag är helt själv på vår avdelning från kl 13 till 16,30 idag :P det är inte så där jättekul. men men, sen är jag minsann ledig och jag ser ju verkligen fram mot min skåneresa.. wiiiiiiihooooooooo. kommer bli toppen. hoppas vi får bättre väder bara. annars kan det lätt bli aningens tristare!

fram till i tisdags denna veckan så har jag haft en stor svintoboll på huvet. mitt hår har varit sååå sletet. det har nog aldrig sett så risigt och trist ut. fullt av vita prickar i topparna som berodde på slitage. ujujujuj. men nu ser jag ut som en hollywoodstjärna igen, alltså mitt vanliga jag haha. allt det sletna rök och fick ny fräsch färg i håret. så nu kan jag möta skåne snygg som få :P borde ju lägga upp en bild men kamerasladden har ju fortfarande gömt sig och inte hittar jag en ny att köpa....

igår var jag och fikade med gänget från avdelningen Pingvinen. det var lite som en avtackning för mig. dom bjöd på allt och vi satt och snackade en massa. det var väldigt snällt av dom faktiskt. sedan fick jag en jättefin blomma för att jag snart fyller år :) oj vad jag kommer sakna dom!! vi fikade i skogshyddan och jag har faktiskt aldrig varit där förut. riktigt mysigt precis vid stranden.



väldans nytt och fräscht är det. det gamla brann nämligen ner för några år sedan så jag vet inte ens hur det såg ut då. men nu är det najs tycker jag :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0