skidåkarna peppade mig


Idag var det dax för vasaloppet. Inte för min del men det kanske ni förstod. Av någon anledning så är det ett måste att titta på vasaloppet. Vi gör det varje år. Man kan ju inte låta bli att imponeras av alla som åker. Både elitåkarna och amatörerna. Att orka åka skidor i 9 mil är stort och strongt. Jäkligt imponerande!! Hon som vann på damsidan vann även tjejvasan förra helgen. Det är jäkligt bra gjort!!
Jag blev jäkligt peppad av alla skidåkarna så efter att Brink gått i mål så stack jag ut på en löprunda. Den första detta året. Lite isigt och halt på sina ställen men jag klarade det utan vurpa. 5 km blev det och jag flåsade nog lika mycket som skidåkarna gjorde efter sina 9 mil haha.

Medan jag var ute och sprang så var killarna ute i det härliga vädret. Strosade omkring lite och sen hängde de lite på lekplatsen. Jag joinade dom en stund när jag sprungit, innan det var dax för en dusch. Fredrik stack på bandy sen och jag och Liam stack iväg för lite storhandling. Nu ska jag ju vara mammaledig igen för Liams inskolning och då ska det minsann finnas mat hemma så jag slipper åka och handla varje dag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0