Lite kaos

Jaha, då var jag tillbaka igen. Jag har inte haft någon skrivlust alls så därför har det inte blivit någon uppdatering under veckan. Men nu blir det en liten uppdatering iaf.

Det har varit lite smått kaos på jobbet i veckan. En tjej gick på mammaledighet i fredags och detta har chefen vetat i ett halvår att hon skulle göra men ingen vikarie har han fixat. Så där är vi en kort. Sen har vi kräksjuka igen som någon i personalen har fått och någon är på semester. Så vi har varit kort med folk vilket har gjort att det har varit lite upp och ner och folk har fått hoppa hit och dit. Idag fick jag veta när jag kom att jag skulle vara på en annan avdelning. Jag gillar inte alls att få veta sådant samma dag. Jag vill veta sådant iaf dagen innan och detta visste de  dagen innan men glömde att säga till mig, personen det faktiskt gällde. Jaja, det var bara att gilla läget. Och det gick naturligtvis bra. Jag är där varje tisdageftermiddag så det var inget nytt. Men jag föredrar "min" avdelning, där trivs jag bäst :) Men imorgon har jag min korta fredag och sedan är det en härlig helg att se fram mot...

Liam är fortfarande sjuk. Han var ju på dagis i måndags och allt gick bra. Men i tisdags efter att han sovit så hade han fått feber och Fredrik fick åka och hämta honom. Febern håller i sig. Idag var dom på vårdcentralen men det var bara att vänta ut det. Jag tycker det är så synd om Liam. Han har varit sjuk väldigt mycket detta året och nu tycker jag det räcker! Nu kan han väl få vara frisk och få vara sitt vanliga pigga jag :)

Ni missar väl inte Criminal Minds nu?
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0