Det kämpas nu


Klockan är inte ens 22 en lördag men jag ska väldigt snart ta ett snack med John Blund. Det känns som att jag sovit riktigt lite denna veckan. Liam har varit orolig på nätterna och av någon konstig anledning så går detta ut över min sömn. Märkligt ;)

Liam mår bättre men är tyvärr inte helt bra än. Hostan vill inte alls ge med sig och nu ikväll innan läggdags hade han fått lite feber igen. Ingen hög feber så vi hoppas på feberfritt imorrn!! Han får inte sova ordentligt på nätterna på grund av hostan så han är trött på dagarna. Man behöver ju vara pigg och stark för att bli frisk.

Igår hade han en av de gnälligaste dagarna någonsin. Han skulle bäras hela tiden och inget passade herrn. Jag höll på att bli lite smått tokig tills jag insåg vad som stod på. Vid ett blöjbyte med mycket tjutande så såg jag att han har 6 tänder som är på väg igenom. Vissa har precis spruckit igenom och några är på väg. Det är inte konstigt att han gnällt. Det måste göra jätteont!!!

Vad jag kan se så är det de lila-och rosafärgade tänderna som Liam håller på att kämpa med nu. På bägge ställen i överkäken och till vänster i undre. Hoppas det går över snart. Både massiv tandsprickning och sjukdom är ingen rolig kombination kan jag tänka mig.

(gula och ljusblå har han redan fått)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0