BodyJam


BODYJAM är en dansklass med sköna moves till den senaste musiken. Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss, och samtidigt få koordinations- och konditionsträning utan att du knappt märker det. Öka din kroppskontroll, bli skickligare att uttrycka dig med din kropp och bli beroende av dans!

Jag kan vara ganska feg när det gäller att testa nya träningsformer. Speciellt om det är något som är mer invecklat än spinning :P Men nu har jag tagit mig i kragen och idag var jag på BodyJam. Och som ni läst ovan så handlar det om dans som träningsform. Instruktören gick igenom många olika moves i olika dansstilar. Ibland var det många olika moves tillsammans och ibland bara ett. Ddessa övades det på och i slutet slog hon ihop alla moves och gjorde en dans. Allting var i ett snabbt tempo till riktigt bra musik.

Jag tyckte det var superkul men oj så svårt det var. Jag kommer att komma in i det om jag håller på med det regelbundet men när man är där som nybörjare så känner man sig som en elefant.  Hyfsat osmidig. Vilken tur att alla andra inte heller var proffs haha. Jag anser ju att jag är hyfsat bra på att dansa och jag älska musik. Men detta var lite mer avancerat och mina kunskaper räckte inte till. Men jag kommer fortsätta gå för skoj var det och jag ska lära mig :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0