Loppisfynd


Igår var jag (utan mina killar) på klädbytarloppis tillsammans med Matilda och Oskar. Jag har inte varit på någon förut så jag hade inte så där jättestora förhoppningar. Hoppades lite på att hitta helt oanvända märkeskläder till superbilligt pris ;) haha. Höga krav kanske. Det var kul att gå där och rota lite. Det fanns inte jättemycket kläder där, speciellt inte i Liams nästa storlek, 92. Men jag hittade tre plagg. Eller egentligen hittade jag bara två. Matilda hittade byxorna men stod och velade för de var ganska stora och Oskar är ganska pyttig. Så jag sa att ska du inte ha dom så tar jag dom direkt. :) Jag fick dom haha.

Skitkass bild men det är ett par khakigröna byxor med tryck nedtill på ena benet.

I bra skick såklart :)

Två tröjor med coola tryck.

Ser oanvända ut i stort sett.

75 kronor gick dessa tre plagg på. Tänk om det alltid kunde vara så billigt. Jisses vilken garderob killen skulle ha då!!

Efter loppisen gick vi till Café Elvira och njöt. Jag har aldrig varit där förut men det är alldeles nytt (hör till nya gymmet) och det är sjukt fräsht där. Jag beställde en varm choklad med grädde och marshmallows. MMMMMMM så gottit. Oskar låg och sov hela tiden i stort sett så jag och Matilda kunde snacka helt ostört. Det var verkligen skönt att få komma ut och bara vara Elin några timmar. Det är verkligen välbehövligt ibland.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0