Varje stund i Skåne är guld värd!

 
Imorgon åker Fredrik till Alingsås för att jobba och han kommer stanna där några dagar. Så jag och kidsen får sköta om oss själva i veckan. Det är ju inte första gången så det ska såklart gå finnemang! 
När Fredrik kommer hem så packar vi alla in oss i bilen och styr mot söderut för att fira påsk i underbara Skåneland. Det har blivit lite av en tradition sedan vi fick barn och det är såklart en tradition jag håller fast vid stenhårt.
Varje stund i Skåne är guld värd
 

Läget här hemma är nu för tiden bättre. Både små och stora är på bättringsvägen. Skönt eftersom jag är själv i veckan. Sjuka småttingar hade jag klarat själv men att ta hand om småttingar när man själv är sjuk är inte så väldigt spännande. Dom suger ju lixom musten ur en när man är friskus..... 
 
Idag var det avslutning för Liam på Bamsegympan. På grund av hans förkylning så var jag tveksam till att han skulle få vara med men eftersom det var sista gången för denna terminen så gick vi dit. Dom var ute på en stor grusplan, Vargen kom förbi för att dela ut godis och medaljer och det bjöds på kex med dunderhonung :) 
 
Ser ut som att denna bild är arrangerad så att bara Liams ansikte ska synas men så är såklart inte fallet.
Här stod de och väntade på att få sina medaljer av Vargen.
 
Stolt kille med medalj
 
Bästa kompisarna visar upp medaljerna.
 
Nu får vi vänta till september då det drar igång igen :)
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0