Nytt på huvet


Liam har varit långhårig. Sååååå långhårig. Jag älskar att han har en ordentlig kaluffs men nu var det minsann dax för en klippning. Luggen ner i ögonen och hockeyfriss-varning i nacken. Söt som socker ändå men man skulle ju kunna tro att han har en mamma som inte bryr sig ;) Så jag bokade tid på Hårbolaget här i bya. Frisören sa att vi får se hur det går. Det kan gå åt båda hållen men vi gör ett försök. Hon har själv barn så då tycker man ju att hon skulle klara av det.

Liam var lite tveksam men när hon plockade fram några coola bilar så vann hon över honom. Han protesterade lite under klippningen men både jag och frisören arbetade tillsammans för att hålla hans humör uppe. Han satt i mitt knä och jag fick använda all min fantasi för att få honom att vilja sitta där och få en ny frisyr. Måste säga att jag är imponerad av frisören som lyckas hålla saxen från ögon, öron och annat som inte ska klippas när Liam snurrar på skallen hit och dit. Framförallt så lyckades hon få till frisyren som jag ville ha :)
Jag ville inte klippa det helt kort utan jag ville ha lite längde på det. När han ändå har massa hår som man kan göra lite frisyr av. Hon var jätteduktig. Vi får se vad Fredrik säger när han kommer hem. Han föredrar kort kort kort hår på sin son. Nästa gång kanske.... ;)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0