hudiladi

ännu en dag till ända. nu mår jag snart på topp igen så nu är det full fart igen som gäller. det är massvis med personal på jobbet som är sjuka så det blir extra mycket att göra när vi hela tiden måste se till att det finns tillräckligt med personal överallt. så det flyttas personal och barn hela tiden. hoppas det blir bättre snart så jag faktiskt kan se hur det är där i vanliga fall. idag lämnade vi iaf in vårt examensarbete för sista gången (tror vi iaf). så nu är det bara att vänta och se vad som händer... ännu en gång!!

jag vill hitta en snygg tapet!! jag vill verkligen göra om i vårt datorrum nu nu nu nu men jag vet inte hur det ska vara där. jag har inte inspiration alls. det jag vet är att jag vill ha två väggar med tapet och sen vitt på de andra två väggarna. men vilken tapet???? jag har inte en aning. får inte vara för skrikig eller kladdig för rummet är för litet för det så då skulle man nog bli knäpp i huvet i det rummet. men sen vill jag inte ha något för mesigt och tråkigt. gaaah, jag vet inte alls vad jag vill ha. vet bara vad jag inte vill ha tydligen :P jag ska dra med fredrik till staden i helgen så vi kan glo lite :)

nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa min nya bok.
god natt!!

                                                                                                           
<3
Kommentarer
Postat av: Marlen

Är din överskrift en bit från Robin Hoods och lille John's låt? Hursomhelst så kom jag att tänka på den då jag såg din rubrik och fick en idé till ett inlägg. Som jag nog inte hinner skriva nu... Så idén kanske hinner försvinna...

2009-01-29 @ 16:36:48


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0