det första mötet

dom senaste ter inläggen som jag skrivit har inte velat publiceras så jag är liiiite frustrerad. inte för att där stod otroligt viktiga saker utan för att jag faktiskt suttit och ansträngt mig med dom och sen vill dom inte synas. taskigt!!!

idag har jag ju då varit på min nya arbetsplats. det var ett möte med alla de nyanställda (6st!!), rektorn och arbetslagsledarna.2 av de andra nyanställda går i samma klass som jag så det kändes lite skönt att man kände igen någon där. så rektorn gick igenom lite olika grejer oxå fick vi skriva på lite papper. vi fick även nyckel till förskolan höhö. nu är det verkligen på riktigt det här. känns sååå spännande men oxå såååå skrämmande. men det är nog så det ska vara antar jag. jag börjar jobba nu på onsdag men det blir ju bara lite strödagar nu dessa två veckorna eftersom jag ska till skolan och sen nästa veckan är det ex.arbetets tur och sen examen. men sen drar det igång på allvar. jag har fortfarande en liten ångest över det. ska jag klara av detta nu lixom??? det känns som att kraven är så stora nu när man kommer ut som ny. att man ska komma med massa nya idéer och nytänkande. men jag är ju ingen vidare idéspruta. även om jag inte är helt loj så har jag aldrig varit sådan som kommer med massa bra idéer om hur det kan göras eller vara. och nu är jag orolig att jag inte kommer klara detta. det känns som att pressen är enorm. inte för att varken rektorn eller arbetslagsledarna verkar vara sådana som skulle vara jobbiga på det sätter och sätta press på en på ett negativt sätt. jag vet inte var alla dessa tankar kommer från. men ångest har jag!!

jag trodde att det skulle blir lite jobb idag nu på eftermiddagen efter mötet men det var det inte. men jag trodde iaf att jag skulle få träffa arbetslaget men inte det heller :P blir på onsdag. jag hade även velat ha ett schema så man vet hur man jobbar och vilka tider man har, men det fick jag inte heller. jag vet inte ens när jag börjar på onsdag så jag försöker få tag i min arbetslagsledare men än så länge ingen lycka där. jaja, det löser sig. nu tror jag att jag ska ta en promenad i det vackra men ack så kalla vintervädret. solen skiner så fint så :)

ciao
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0