04,00

febern har slagit till. vaknade för 2 timmar sedan (vid 4) och kände att jag var glödhet. 38,5. jisses. har proppat i mig lite alvedon och nässpray men kan ändå inte somna. så här sitter jag nu. jag tänkte sätta igång Braveheart och se på den. jag känner att jag förmodligen inte kommer somna så varför inte glo på den bra film istället. den är ju lång oxå så då har jag att göra tills det blir lite mer normala timmar. hoppas ni alla sussar sött!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Du...du har väl inte sänt ner nga baskelusker till dessa regionerna va? Känner mig lite allmänt konstig, tung i huvudet osv....

Jobba INTE i morgon om du har feber! Förmodligen är det de där rackarns småbansbacillerna som satt sina klor i dig. Och de kan sitta DJUPT har jag hört!

Krya på dig! Kram kram

2009-01-25 @ 21:09:19
Postat av: Fru Evelina

hej! vad kul att du lämnade ett spår efter dig först och främst!



våra missar fick nog vara ute själva för första gången förra sommaren.... så då var sessan 2 år och lancelot nästan 2 år... men det har verkligen funkat jääättebra även om jag var SÅÅÅÅÅ nervös i början, är också hönsmamma haha =) men, de vet var de bor och kommer hem igen!

vi har en runda som vi har gått mycket med dom i koppel, och vi testade att gå den när de var lösa och de följde efter oss! jättekul för då fick man ännu mer försäkran att de håller sig i närheten där de än bekanta med området liksom =)



kram



krya på dig!!!

2009-01-25 @ 22:47:43
URL: http://evelinas.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0