Vi Väntar På Solsken

 
Fröken V ligger bredvid mig i soffan. Hon ligger helt still. Tittar trött upp i taket men kämpar för att kunna hålla ögonen öppna. Vi vet nu vad som kan sakta ner vår lilla flicka. 39 graders feber. Hon försöker ösa på emellanåt men det tar inte lång stund innan hon är tillbaka i famnen. 
Liam har oxå åkt på en omgång med hög feber och en ordentlig hosta. I Liams fall är det även astman som gör det jobbigt för honom. Konstigt att den kommit tillbaka nu efter att den varit borta i 2 år. Men denna gång har vi medcinen som han behöver så vi hoppas att vi kan hålla det under kontroll!!
 
Idag fick vi hem en mycket efterlängtad sak :) Nämligen en cykelkärra! Den blev äntligen beställd förra helgen och idag ringde ¨Torsten¨ och ville leverera. Nu blir det mycket smidigare att cykla till och från dagis med kidsen. Vi kan även ha den som vagn så idag tog vi en premiärpromenad så att kidsen skulle få lite friskluft.
 
Nu är Fredrik på kalas. Vi skulle naturligtvis ha gått allihop om det inte varit för höga temperaturer och tonvis med snor. Fredrik fick vara den som representerade oss. 
 
Vi andra vilar hemma i soffan och hoppas på bättring snart!
 
 
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0