Vera 6 månader

 
6 månader. Halvåret.
Ja nu har Fröken V börjat närma sig den där gränsen. Den där gränsen där hon snart inte kommer räknas som bebis längre. Även om hon för mig kommer vara bebis ett bra tag till så är hon det inte på riktigt. Ett tag till är hon det men gränsen närmar sig och det går så fort. 
 
Så vad händer i Fröken V:s liv då. Hon har skaffat sig en idol tror jag. Nämligen brorsan. Inte helt konstigt egentligen. Han är ju en sköning han oxå! När han är i närheten så är livet som bäst. Att skratta med brorsan är en höjdare helt klart. 
På ätarfronten kan vi väl säga att Fröken V gärna vill bestämma. En mer ihopknipt munn går nog inte att hitta. Det spelar inte någon roll vad som ligger på skeden, gröt eller mat, gott eller äckligt. Den lilla munnen knips ihop som om det var råttgift som närmade sig. Så jäkla bestämd!! Men mamman ger inte upp så lätt. Det sjungs, skojas, visslas och leks, allt för att den lilla munnen ska öppnas så att skeden snabbt som ögat kan tryckas in och lasta av lite mat. Skam den som ger sig lixom. 
Sitta själv kan Fröken V nu. Balansen är bra men skulle det börja luta lite så är det fritt fall. Men nog kan hon sitta ett bra tag innan det inträffar. 
 
Älskar: En spexande Liam. Då kan till och med mamma slänga sig i väggen.
 
Hatar: Det är nog inget speciellt just nu faktiskt. 
 
Hobby: Är det trist att skriva tugga på saker? Det är iaf det som är på tapeten rätt ofta. Synd bara att det inte är mat som hon gärna tuggar på. 
 
Mål i livet: Göra livet surt för sin stackars föräldrar som börjar undra om det är så att dom kommer flaskmata dottern ett bra tag till. 
 
Längd: 67 cm
Vikt: 8110 g
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0