En lur vid datorn

 
Efter en väldigt vaken natt, för oss alla fyra, och några timmar på dagis så är det inte konstigt att liten kille är tröttis och somnar i datorstolen. 
 
 
Det bästa med det varmare vädret är helt klart att att man kan vara ute i stort sett hela dagarna. Att låta altandörren stå öppen och bara gå ut och in som det passar. Att inte behöva en massa stora bylsiga kläder och klumpiga skor. När man sen slår ner rumpan i soffan efter att ha nattat barn som somnat innan sista raden är slutläst i boken och man känner hur dåsig man är efter att varit ute hela dagen... härligt!
 
Ännu en ny vecka och Fredrik åkte för att arbeta "far far away" och nu är det jag och kidsen som styr det här stället med våra små järnhänder. Denna vecka kanske han stannar borta till onsdag istället för tisdag. Beror på hur mycket det är att göra antar jag. Idag tar vi det bara lugnt efter att båda kidsen var väldigt vakna inatt. Alla är med andra ord lite sega. Imorrn efter dagis kommer svärmor/farmor hit och passar kidsen medan jag ska till gymmet. Jag hatar att det blir så långt mellan gångerna nu när Fredrik är borta måndag och tisdag. Men denna veckan är svärmor snäll och hjälper mig :) 
Nu ska jag väcka min stora lillkille!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0