Lyrisk Lyrisk Lyyyyyrisk

 
Fröken V somnade igår i egna sängen, av sig själv, även på kvällen. Tog bara 20 minuter denna gången. Så nu ser jag en liten ljusning. Nog ska hon kunna vänja sig vid detta :)
 

Jag blir helt lyrisk av detta fina vädret. Vi fick en skön promenad till förskolan imorse och jag och Vera fortsatte promenaden och vi bara njöt och sög i oss all solljus som vi bara kunde. Några få snöhögar påminner oss om den långa vintern som har varit och de hotar oss även och flinar lite åt oss: nog kan det snöa även i april! Men nä, nu tycker jag att vi satsar på våren och bara ser massa sköna varma vårdagar framför oss!
 
Ett kärt återseende av mitt kära gym hade jag igår. Semester och sjukdom har gjort att jag haft en ofrivillig paus på ungefär en vecka. Kan vara bra att sakna det lite oxå så det kanske inte var så dumt med en paus. Jag tog det iaf lugnt igår eftersom jag fortfarande är lite förkyld. Det blev en massa styrka. Jag har aldrig gillat det förut. Alltid tyckt att det varit tråkigt och att det är så långsamt. Ingen action! Men nu när jag tränar med Sandra och vi gör alla övningar ihop så tycker jag det är riktigt kul. Jag känner mig starkare och jag ser att jag är starkare och det får mig att gilla "skrotlyftandet" ännu mer :) 
 
I eftermiddag blir det ett annat kärt återseende och vi hoppas på en fin eftermiddag ute tillsammans med fina vänner.
 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0