Illamående och feber


Jag har mått så där bra i helgen. Vaknade igår och mådde lite kufiskt. Lite illamående men så pass lite att jag tänkte att det förmodligen skulle gå över efter att jag fått lite frukost i magen. Fredrik åkte iväg och hjälpte en kompis med hans värmepump och jag och Liam stannade hemma. Men jag mådde bara sämre och sämre. Illamåendet blev värre och jag fick frossa. Jag ringde Fredrik men tyvärr så kunde han inte köra hem mitt i arbetet för då hade vännen med familj fått frysa. Så jag väntade och väntade och mådde bara sämre. Blev kass i magen men slapp iaf spy. Jag lade mig på en madrass inne på Liams rum och Liam lekte nöjt bredvid mig i 3,5 timme!!!! Inte ett pip eller gnäll på hela tiden och det vad jag sååå tacksam för.

När Fredrik kom hem så låg Liam och sov och jag hade oxå gått och lagt mig. När jag hittade vår febertermmometer visade det 38,9. Inte konstigt att jag hade frossa. Illamåendet och den krassliga magen gick över framåt kvällen och febern försvann under natten. Idag känner jag mig lite knas i magen men i övrigt är det bra.

Nu tittar jag på skidor. Jag har lycktas missa alla loppen hittills så idag är jag fastklistrad och hoppas på medaljer :) Heja Sverige!!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0