En stressig men kul dag


En hektisk dag har det varit idag. Först nu kan jag landa i soffan med lite glass och top model. Jag hade min första "riktiga" samling med ungarna idag. Jag har haft lite små saker som inte varit planerade. Jag skulle haft förra veckan men då var jag sjuk så jag fick göra det idag istället. Det gick bra och det var så roligt!! Ungarna fick tillverka egna pussel och dom var verkligen engagerade. Vi hann inte färdigt men det blir mer jobb med som i veckan. Jag hoppade min rast för att jag skulle kunna sluta en halvtimme tidigare för att hinna hämta Noel på fritids. Direkt hem, hämta Liam och iväg till simningen. Gick bra som vanligt :) Idag var det 8 ungar, 6 pappor och två mammor. Verkar som att det nu är pappornas tur att bada med sina barn.
Efter simningen var det stress i duschen och i ilfart hem. Lämna Liam och iväg till Lidköping och klippning. Supernöjd och jag måste tipsa som salongen där jag klipper mig. Den heter Studio 33 och ligger i sockerbruket i Lidköping. Amanda är superduktig och väldigt trevlig. Ett hett tips till dig från mig ;)
Sen i ilfart hem igen och lösa av Fredrik. Han är fortfarande sjuk och jag fick dåligt samvete när jag körde och klippte mig och lämnade honom med Liam och Noel. Det gick ju bra såklart men när jag kom hem så kastade han in handduken för dagen. Förståligt helt klart. Då var det en stor kille som skulle bada och en liten som det skulle vällingmysas med. Det är ett hårt liv att vara en arbetande tvåbarnsmamma :)

Jag har haft en kul dag trots stressen!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0