5 maj

vilken skit det går på tvn nu för tiden. eller, kanske inte skit men det är inte sådant som jag vill se. varför är det alltid så att när sommaren närmar sig så slutar allt? det är ju då man hinner glo på´t :) det var ju förut iaf. nu vet jag ju inte alls hur sommaren ser ut med jobb och så där. kanske har tid att glo på tv, kanske inte :P jag orkar verkligen inte oroa mig för hur det blir med jobb efter att mitt vikariat är slut. jag kan ju knappast rå för att det ekonomiska läget ser ut som det gör just nu och att det går ut över jobbmöjligheterna. det blir som det blir. jag kommer ju söka allt som går och sätta upp mig i poolen. mer kan jag knappast göra. det löser sig.

erica var här och hälsade på förra helgen. vi gjorde inget speciellt. grillade, shoppade och snackade en massa. vi brukar inte umgås väldigt mycket men när det händer så gillar jag det skarpt. :)

vad har mer hänt. inte mycket faktiskt. jobbar på som vanligt. det är verkligen toppen när vädret varit så fint för då är vi ute hela tiden nästan. ungarna älskar det och jag håller med dem. mycket bättre än att sitta instängd hela eftermiddagen. nu har vädret ju vänt lite igen. regnat idag vilket ju var pissigt. men men. snart är sommaren här hihi. maj redan, helt sjukt ju. var tog våren vägen :) den här sommaren kommer bli en toppensommar. det är jag övertygad om!!!

häpp, ska återgå till tråkiga tvn.

natti
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0