Krogshowen

för två veckor sedan så var jag och fredrik tillsammans med emma och robert och tittade på en krogshow som var ute i lovene. det bjöds på god mat (inte förrätten för det var fisk) och mycket bra underhållning. vi var allt lite skeptiska till spekaklet först. det var ju trots allt i lovene. så våra förväntningar var ju inte allt för höga. men vi blev absolut positivt överraskade. dom hade verkligen lagt ner mycket tid på det här och det var riktigt bra underhållning!


Här är emma på väg till showen! innan showen var vi hemma hos emma och robert och "spelade" Lips. det var minsann riktigt roligt och jag hoppas vi får chans att göra det fler gånger!


här har vi precis kommit på plats. innan vi fick gå in i själva matsalen så var det mingel i ett annat rum och en liten lek :) när vi sen satt här så blev varje bord presenterat av sin servitris eller servitör. det var faktiskt lite kul. dock så var jag och robert borta när de var hos oss :P


en liten bild på mig för att visa att jag faktiskt var med oxå!


sen drog underhållningen igång. jäklar vad de kunde dansa och sjunga. detta var vår servitris hela kvällen!


jag vet inte vad detta kallas men hon var iaf jäkligt duktig. och ni skulle ha sett hennes armar och rygg.. wohooo vad muskler!!


sång och dans!


helt plötsligt fanns det en matta att studsa på och jäklar vad som studsar! jag väntade bara på att de skulle flyga in i trappan men dom lyckades undvika det :P imponerande


och självklart skulle killen med skidor oxå vara med. varför inte lixom!


han kunde minsann han!!


efter showen fick vi gå hem och det regnade lite. så dränkt katt :)


så detta var vår kväll i bild och text. det var absolut lyckat!!
Kommentarer
Postat av: Anonym

åhhh skicka bilder till mig plzzz. Förresten. Nu har jag börjat blogga igen....kram

2008-12-13 @ 16:56:39


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0