måndag

kan knappt skriva på tangentbordet för jag har en Leo som ligger preecis framför mig. verkar helt klart vara deb bästa platsen i huset. åtminstone när man sitter här!

helgen var hur skön som helst. på kvällen i lördags så kom emma och robert hit och förgyllde hos oss :) vi stack ut och käkade på götenes gatukök haha. det var godare än det låter, jag lovar!!! oxfilén var utsökt!!! sen bar det av hem igen och då spelades det lite guitar hero :) och jag är rätt säker på att team emma/elin slog "pågarna" till slut! vi rockade hårdast helt enkelt. sen tittade vi på lite film och snackade skit. det var rakt igenom dundertrevligt :) och om två veckor ska vi göra om det för då ska vi på krogshow tillsammans. ser fram mot det så sörens.

idag har det varit lite segt. jag borde ta tag i en massa skola egentligen men orken finns inte riktigt. inte lusten heller. men det blir till att tvinga sig till det imorgon. då ska vi träffa handledaren och sen tänkte jag sätta mig med lite allt möjligt. måste ta tag i det!!!

oxå har jag varit ute och sprungit.

ciao
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0