kryssning

jag sitter nu och planerar mitt trädtema inför nästa vecka. jag känner en viss stress för jag tror att jag har för få dagar på mig. men jag får ta ett snack med handledare och hoppas på att jag kan få lite fler dagar till mitt förfogande. jag vill ju inte bara mata in en massa på så kort tid som möjligt för det är knappast det optimala för de små livet :P men nu har jag iaf gjort en planering för första lektionen som ska handla om hur träd "fungerar". himmel vad jag lär mig mycket haha. det är absolut en av fördelarna när man sitter och planerar lektioner som man aldrig haft förut. man lär sig en massa som man inte visste förut. även om trädkunskap inte är det som jag kommer ha massor att nytta av så är det roligt att kunna tycker jag :) ni kan fråga mig vad som helst sen.... nästan!

va händer annars idag? inte mycket faktiskt. jag har gjort önskan om en långpromenad och en bra film/californication-maraton (om det finns att ladda ner) och kanske lite godis från "stjärtis" (ica hjertbergs) det var emmie som gav vår älskade affär det där smeknamnet och jag äääälskar att säga det haha.

jag fick ett sms av mina kära syster igår och hon tyckte att vi skulle ta en ålandskryssning eller liknande. jag vet dock inte om hon menade nu mesamma (jag åker snart och hälsar på nämligen) eller senare. men i vilket fall: GUUUUUUUD VAD JAG VILL DET!!!!!!! det hade varit gött gött gött. nu kanske ni tycker att jag överdriver, det är trots allt bara en minikryssning inte en resa till västindien. men det hade varit så jäääkla roligt. det vet jag. jag och emmie har jämt skoj och jäklar vad vi hade röjt haha. så emmie, jag hänger på!!! :)

nu ska jag återgå till planerandet.

ciao


mattes nyinköpta blommor är perfekta när man vill leka och busa!
Kommentarer
Postat av: Emmie

aha, så det är till din blogg jag ska vända mig för att få svar på mina sms =P men jaaa, fatta det hade kunnat bli hur kul som helst, dela hytt, käk gott, några drinkar i baren... kanske lite spa =)

2008-10-04 @ 16:38:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0