svärisarna på middag

jag hade tänkt mig en promenad nu på förmiddagen men regnet det bara öser ner så jag skippar det. just nu håller jag på och röjer här hemma för svärisarna ska komma på lite middag. känns lite fel att skriva middag för det låter som att det vore värsta grejen. blir tacogratäng :) mest för att det är så lätt att göra och för att det är hiskeligt gott!! fredrik är dock iväg och glor på bandy i gbg så städandet får jag stå för själv. tror jag lämnar dammsugandet till honom iaf :)

jag var inne på viktklubb.se igår. mest för att titta bara. oxå kan man ju klicka i vikt och längd för att kolla hur man ligger till. enligt dom är jag överviktig och borde VERKLIGEN ta tag i det nu och börja tänka på vad jag äter och börja motionera!!! aaaaaa, jag blir fan förbannad. jag ser mig själv inte som ens i närheten av överviktig och jag vet att jag inte är det. så vad fan menar dom lixom!!!! grrrrrrrr, jag behöver inte banta. visst vill jag bli av med några kilo mest för att jag skulle vara nöjd då men jag ser det inte som ett måste. vi har verkligen en skev syn på kroppen.

jag har sketa ont i mitt ena bröst :P och nej, inte så där ömt bla bla bla som det kan bli. utan ont på riktigt. ont när jag andas och ont när jag rör på armen. fick det nyss och det är skitstörigt. kan ju knappt andas känns det som. hmm, undrar vad det kan vara? någon som har något förslag? :P
Kommentarer
Postat av: Emmie

seriöst,vad är det för jäkla skitsida?!

2008-10-05 @ 15:43:00
Postat av: Marlen

Angående bröstsmärtorna så fick jag det en gång och då trodde jag att jag hade fått typ hjärtinfarkt eller något liknande. Men det var för att jag putsat fönster!!!!

2008-10-05 @ 16:00:29
URL: http://wwwfrokenolssons.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vi älskade lägenheten så fort vi såg den. När vi såg baksidan var vi helt sålda! =)

2008-10-06 @ 14:53:06
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

haha förlååt! :P

2008-10-07 @ 14:31:31
URL: http://fashionstars.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0