12 augusti

det började med regn så någon långpromenad imorse blev det inte. käkade frulle sen var jag totalt uttråkad. jag är verkligen inte gjord för att gå hemma. vet inte vad jag är gjord för egentligen. fredrik får se till att börja tjäna miljoner så jag har saker att fylla min vardag med: spa, shopping, tenniskurser ja ni vet sådant som rikisar verkar göra :P iaf, emmie skickade mezz och undrade om jag ville komma. jag slängde mig in i duschen och var där på en timme :) så dagen har spenderats i skara och jag tror det räddade mig. hade börjat klättra på väggarna annars. gjort en britta och rakat av håret.
när jag kom hem så låg vi i sängen och pratade om allt möjligt. jag älskar dom stunderna. när jag och fredrik bara flummar, pratar skit och allvar om vartannat. tur att vi efter över 7 år tillsammans inte har tappat det, vi har fortfarande saker att prata om.

sen slängde jag mig i soffan för att titta på förlossningskliniken. då satte bebisen igång med lite step som aldrig förr. så efter ett tag lade jag handen på magen och vips så fick jag en liten men ändå tydlig knuff :) rusade in till fredrik och berättade och han skulle direkt lägga handen på magen men då vart det väldigt stilla istället. så går det när man sitter framför datorn istället för att spendera tid med mig.. ;)

imorrn har jag inga planer. eller ja, inga roliga planer. ska städa kyl och sval. sånt roligt har jag på min to do list

.

natti
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0