the good old days

klockan är snart 21 och jag är tröttis. jag var uppe redan kl 07 imorse så tröttheten är minsann befogad. jag skulle nämligen vara i skara 08,30 så det var bara att masa sig upp. noel började förskoleklass och emmie följde med honom. eddo är i sthlm och deras nya soffor från ikea skulle komma idag. alltså var jag tvungen att sitta hos som och vänta på att lastbilsnissarna skulle anlända. emmie kom hem tidigare än väntat, precis innan sofforna kom så jag slapp sitta själv där heeeela dagen. så sen satt jag och emmie och snackade om allt möjligt fram till att noel skulle hämtas lite efter 13. det är inte väldigt ofta som vi är bara vi två så det kändes verkligen som the good old days när vi satt där och pratade om allt och inget :) borde hända oftare helt klart!!!!

det känns som om det var igår då jag såg noel för andra gången (6 månader gammal!!!!!) och emmie hade precis köpt nya coola kläder till lillskiten. vi fotade den rulltige lille saken. idag började han förskoleklass och är minsann en stor killen. tiden går fort fort fort.... i det stora hela! :)

jag har gjort två liter nyponsoppa som jag nu sitter och sörplar i mig. guuuuud så gott det är. snart är det real housewives så mot soffan igen...
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0