det är fantastiskt!

vi ska ha barn. en liten bebis ska vi ha. en liten en som är en del av oss. en bebis. allting känns helt underbart, knasigt, härligt, crazy, overkligt, fanstastiskt. hur gick detta till lixom. eller ja, det vet vi ju förstås haha.

vi (läs;jag) började prata om barn i november någon gång. självklart har det diskuterats innan oxå men på ett mer seriöst plan först i november. då beslutade vi att vi skulle vänta till sommaren. sedan tog mina p-piller slut i mars och då tänkte jag att det är lite smått onödigt att fixa nya när vi ändå hade barn i tankarna. och efter lite tänkande så höll fredrik med. jag ska ju vara helt ärlig och säga att fredrik till en början var lite smått skräckslagen haha. han har sagt själv att han nog aldrig skulle känna sig helt och hållet redo för barn men att det ändras när bebisen väl är hos oss tvekar jag inte alls om. han kommer bli en underbar pappa.

bebisen kommer runt den 29 dec. jag vet jag vet, bra planering lixom. har fått höra det några gånger nu :P men någon ska ju vara född då oxå. kan liks väl bli i januari. bara att vänta och se. vi var ju inställda på att det skulle ta lite tid innan vi blev med barn... men icke :) gick på ett nafs!

vi har varit på hälsosamtal, dvs inte röka och dricka-samtalet. vi har även varit på inskrivning hos mvc. fick ta lite prover och så där. vi fick även tid för ultraljud, 23 juli :) det är verkligen en trååååååkig väntan på det. det är ju verkligen en milstolpe i graviditeten (förlåt emmie). att få se skruttisen! men nu är det bara 18 dagar kvar :) hihi

så, tänkte bara att jag skulle skriva lite om det här eftersom det nu är berättat för alla. kommer såklart att tjata om det fleeeera gånger. så det är bara att ni är förbereda :)
Kommentarer
Postat av: Anonym

De e lugnt, jag börjar bli van... folk slänger ur sig ordet GRAVIDITET som om det vore vardagsmat för oss alla ;P Ungefär som orden moderkaka eller varför inte böld...

Tjata på du, de får man göra när man är så glad som du =))

2009-07-05 @ 14:23:23


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0