en tisdag som alla andra

jag är minsann lite rastlös idag känner jag. vi har precis varit inne i "bya" och fikat. första gången sen vi flyttade hit :P sen lämnade jag böcker som nog tusan var minst 3 månader sena. så till och med fredrik började tjat om att jag sluue lämna tillbaka dom. så för att få tyst på hans tjat så lämnades dom in. annars hade jag nog kunnat ha lite till :P

jag har även varit duktig och fixat med att beställa alla intyg som jag måste ha till ams och a-kassan. så dom börde komma denna veckan så jag kan skicka in dom så att allt blir fixat. räknar inte med att få några pengar på ett tag efter vad jag hört om hur lång tid det kan ta. men men, inte så mycket att göra åt.

nu är fredrik ute och fixar med projektet ute i garaget så jag är lämnad. kände för lite batman men inte själv för det är inge kul. så kanske det blir lite bokläsning. dock så är det lite svårt just nu för nu har jag läst alla läckbergs böcker i en följd och jag äääälskar dom. så jag vill inte läsa något annat vilket ju blir lite svårt när hon inte har gett ut fler. så nu har jag börjat på marklunds senaste. får la se om den kan fånga mitt intresse. köpte lite jordgubbar förut som jag kanske skulle kunna glufsa i mig oxå :)
Kommentarer
Postat av: Tindrali

Jag hade samma problem när jag läste Läckbergs böcker. De är verkligen kanonbra ju!



Får hålla tummarna på att de kollar könet :) Du kan väl hålla mig informerad så jag vet om det är värt att ligga på att få göra ultraljudet här i stan ^^ Varför jag gjorde mina ultraljud i Skövde sist var för att jag har en störning i skelettutvecklingen som heter Cleidocranial dysostosis eller Cleidokranial dysplasi på engelska. Så mina ultraljud gjordes av en läkare som ville kolla så att det inte blev något allvarlig fel på Nora då detta är 50% ärftligt. Jag har ingen stor störning bara lite småfel som inte syns om man inte tänker på dem och Nora fick desamma men inget som de såg på ultraljudet ändå, men det visste vi ju inte innan hon föddes..



Saknar min första graviditet.. den spänningen och allt nytt man var med om. Hoppas på att denna gången ska vara lika härlig fast dock lite längre än förra då vår dotter valde att göra sönder fosterhinnan på något sätt i vecka 27 och sedan föddes hon i vecka 29+1, lite väl tidigt tycker vi alla förutom hon :p



Igår var hennes beräknade födsel egentligen. Så egentligen skulle hon vart 1 år och 1 dag gammal nu.. men hon är snart 15 månader.



Ett midsommarkort är det i headern :) Kul att du gillade det :)

2009-07-21 @ 19:29:05
URL: http://tindali.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0