nu vet jag

vi ska få en pojke... njaaaa, inte riktigt kanske haha. kollade i den kinesiska graviditetskalendern och enligt den är det en liten pojke i magen. ja det lär vi ju få reda på i framtiden iaf. :)

kvällen är lite seg idag. finns inte mycket att titta på så vi ska kolla på en av Beck-filmerna. kommer inte ihåg vilken av dom som det var. en av de nya iaf. annars händer det inget idag faktiskt.
Kommentarer
Postat av: Tindrali

Ja, visst är den psykiskt jobbig! Den är verkligen inte kul.. andra perioden är bara helt underbar.. tredje kan jag inte säga mycket om tyvärr..



Syndromet jag har är inget jag lider av. Mamma var runt 40 när hon fick reda på att hon hade det och jag gick i åttan.. det enda som märks är att jag är lite kort, mina fontaneller är inte ihopväxta, mina tummar har en förkort led, jag är överrörlig i mina leder, mina nyckelben är inte hela, jag har stumma trumhinnor som gör att jag har lite sämre hörsel än normalt och mina tänder växte väldigt långsamt.



Nora har iaf samma fel på nyckelbenen som jag har för det är röntgat och kollat. Hon kan även ha stumma trumhinnor men det är inte uppkollat än. Vi ska till KSS i september för att kolla dem.



jag tänker inte ens på att jag har de.. eller jo.. när jag är gravid blir jag lite påverkad eftersom man inte vet hur hållbart mitt skelett är så får inte bära tunga saker plus att jag har för smalt bäcken så jag måste göra kejsarsnitt.



Oj nu fick du en lång historia om mitt konstiga jag :p Hoppas det inte blir alltför tråkigt att läsa :p Men Nora kommer inte få några större problem.. det som kan vara nåt är framtida graviditeter då hon säkert också kommer att ha för smalt bäckenben då i stort sett alla kvinnor har det i min släkt på mammas sida.



Jasså bor du i Götene :) Är du uppvuxen där eller har du flyttat dit? Jag bor i Lidköping men kommer egentligen från Mullsjö som ligger mellan Falköping och Jönköping.



Vi tar kort hos Solbritt Olsson. Så det är egentligen utanför Götene vid Kinne-Vedum ungefär. Vi gick med i nåt som hette porträttklubben eller nåt sånt så då fick man 4 månaders fotograferingen gratis om man gjorde 1 års fotograferingen hos samma fotograf och då kostade den runt 1000kr har jag för mig...



Hon är inte jättebillig men hon tar superfina kort. Du kan ju ringa till henne henne och fråga vad det skulle kosta. www.ateljesolbritt.se är hennes hemsida iaf =)

2009-07-21 @ 22:53:37
URL: http://tindali.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0