1:a advent

äntligen har dagen kommit som jag längtat så efter. 1:a advent. så idag har vi storstädat, varenda vrå av huset går att slicka på så rent är här. julgrejorna är nu framme. det lyser fint i alla fönster och tomtar

na har dammats av och ställts fram. mysfaktorn är hur hög som helst nu. precis som det ska vara i juletid :)

fredriks föräldrar och morföräldrar var här på lite adventsfika. glögg, lussebullarhttp://metrobloggen.se/UserFiles/18.13349/Image/adventstake.jpg och pepparkakor, mmmmmm. sedan ville de testa vårt senaste inköp, nämligen nintendo wii. vi köpte det igår så vi har inte själva hunnit spela så mycket men shit vad kul det är. tyvärr så har vi ju bara en kontroll än så länge men en till ska köpa så jag kan boxa sönder fredrik hihi. sen köpte vi såklart nya supermario!!! jag är ett stooooort mariofan. vi hade ju nintendo när vi var små och mario går inte att glömma. så nu är vi äntligen återförenade och tajtare än någonsin!!

just nu tittar fredrik på fotboll, el clasico. jag tänkte joina men vår zlatan sitter på bänken så då tycker jag att det är mindre intressant. meeeen eftersom vi bara har en tv nu för tiden så lär jag ju hamna där ändå.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0