att vara barnvakt är ju lätt som en plätt!!

fredrik åkte precis för att kolla på bandy och noel ligger och sover så nu är jag allena. noel somnade i soffan efter bad och mat. han måste varit riktigt trött för jag tror det tog 10 minuter efter sista tuggan sen hade han slocknat. jag var tvungen att fråga emmie om jag borde väcka honom om ett tag för att han inte ska vakna klockan 12 inatt. för det tycker jag inte skulle vara så trevligt. men icke, somnar han så behöver han nog sova var svaret så fredrik bar in honom till sängen. inte nå svårt att vara barnvakt inte :P

jag åkte till staden förut ju och tro det eller ej men jag fann det jag sökte. hittade två stycken bh som var grymt sköna och som jag kan stå ut med. dom är inte speciellt snygga. en vit och en svart och dom täcker in allt och lämnar det till fantasin :) men himmelskt sköna och det var det som jag var ute efter. så nu slipper "bröna" lida mer!!

det finns ju inget på tv förrän 19,30 så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu. borde plocka med alla skolböckerna och proppa in dom i våra nystädadade garderober. då skulle fredrik bli glad. vi måste nämligen fixa med datorrummet innan vi kan börja fixa med bebisrummet eftersom vår ena tv just nu står i det rummet och den ska in i datorrummet men inte innan vi har fixat med allla mina böcker så att vi kan bli av med byrån så att tvn kan stå där istället. krångligt det blev då :P så. nu ska jag minsann fixa med böckerna!!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0